Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ طبق قوانین موجود، طرح‌های توسعه طی 5 سال لازم است که خاتمه بیابد و زمین‌های مردم را تعیین تکلیف کند این در حالی است که بسیاری از طرح ها بیش از چند دهه اجازه ساخت و ساز به مردم را نمی‌دهد و شهروندان ناچار زیر سقف های ناایمن زندگی می کنند. لغو برخی طرح های توسعه مانند طرح توسعه دانشگاه تهران در روزهای گذشته از سوی شورای عالی معماری و شهرسازی اعلام شد از این رو برخی زمین های اطراف حرم شاه عبدالعظیم در شهر ری نیز حدود 4 دهه در طرح توسعه حرم قرار داشته و همچنان تعیین تکلیف نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن خلیل‌آبادی، رئیس شورای شهرستان ری، در این رابطه به خبرنگار گفت: به دنبال این هستیم که برخی زمین های شهرری نیز از طرح خارج شود امیدواریم شورای عالی شهرسازی این لطف را به مردم اطراف حرم که بیش از 40 سال منتظر اجرای طرح هستند و اجرا نشده داشته باشد.

وی با ارائه برخی پیشنهاداتی در این خصوص افزود: نیاز است تا محله های قدیمی شهر ری که اطراف حرم شاه عبدالعظیم است از طرح خارج شود. البته آن جا املاک زیادی تملک شده که فکر می کنم برای توسعه اطراف حرم کافی باشد و بقیه را با کاربری های گردشگری می توانند از طرح خارج کنند تا خود مالکین اقدام به ایجاد تاسیسات گردشگری و زیارتی کنند.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران تصریح کرد: برای خروج برخی زمین ها از طرح توسعه حرم شاه عبدالعظیم در حال پیگیری هستیم.  در جریان نیستم که شهرداری تهران موافق خروج از طرح است یا خیر اما شهرداری منطقه 20 موافق خروج از این طرح توسعه است.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زمین ساخت و ساز شورای شهر تهران شهرداری گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد